Blog

maciej

Estimats amics i amigues, aquest proper dissabte dia 19 de juliol el Club Newton realitzarà la seva plantada mensual de telescopis a la Torre dels Falcons de Porto Cristo.

 

 

 

L’activitat començarà a les 18h, a la caseta dels carabiners (just al costat de l’Observatori) per fer observació solar amb el telescopi LUNT propietat del Club.

 

Seguirem amb les activitats de la sortida pública d’aquest mes amb una conferència a càrrec de l’astrònom, solargrafista, fotògraf amateur i amic del Club Newton Maciej Zapiór, que ens explicarà com realitzar analemes. Aquesta activitat començarà a les 19h.

 

Finalment, a partir de les 22h de la nit, el Club realitzarà la seva tradicional plantada de telescopis, on podreu observar planetes com Saturn o Mart…i objectes de cel profund com el gran cúmul globular d’Hèrcules, la galàxia d’Andròmeda o la nebulosa de La Llacuna.

 

Totes aquestes activitats són gratuïtes i obertes al públic en general. Si teniu un telescopi i el voleu portar us convidam a fer-ho, i si teniu algun dubte sobre el cel o com funcionen els telescopis podeu demanar-nos que us respondrem amb molt de gust.

 

 

Moltes gràcies i fins dissabte.

 

PD: Per raons de seguretat, la part final de l’Avinguda Joan Servera Camps es tallarà al trànsit a partir de les 21h. Preguem disculpeu les molèsties.

 

 

La Cúpula Directiva.