Blog

Des del Club Newton us volem convidar al cicle de conferències d’astronomia i geografia que es duran a terme a la botiga de Nationa Geographic de Palma, a l’Avinguda de Jaume III, nº2.

 

La primera conferència, aquest divendres dia 13, serà sobre l’esdeveniment de Tunguska i tendrà com a ponent a Mique Àngel Xamena, vocal del club Newton.

Aprofitam l’avinentesa per desitjar-vos un bon nadal i un pròsper any nou 2012.

Molts d’anys!

Comments(4)

    • 8

    • 12 años ago

    És una pena que coincideixi la primera conferència de Tunguska amb la conferència sobre les estrelles d’Astromallorca. Difícil elecció. Es repetirà aquesta conferència? Seria molt profitós grabar la conferència i penjar-la a Internet.

      • hermesm

      • 12 años ago

      Si, es una vertadera llàstima. Desconeixia que AstroMallorca en fes una justament el mateix dia, ha estat una falta de comunicació que procurarem no es repeteixi.

      I en principi no repetirem la conferència, però sempre estam oberts a fer-ho.
      Moltes gràcies pel teu comentari.

  1. […] 1er cicle de conferències d’astronomia i geografia, que s’anava celebrant mensualment a la botiga de National Geographic de Palma, ha quedat […]

  2. […] El 1er cicle de conferències d’astronomia i geografia, que s’anava celebrant mensualment a la botiga de National Geographic de Palma, ha quedat momentàniament SUSPÈS per causes alienes a la nostra voluntat. […]