Blog

Aquest proper dissabte dia 3 de desembre el Club Newton organitza una jornada molt especial: començarem a les 18h al Centre de Cultura de Porto Cristo amb la conferència «Tunguska, quant la Terra tremolà» a càrrec del secretari del club, Pep Marcús; per continuar a partir de les 20h amb una plantada de telescopis i  a la Torre dels Falcons, també a Porto Cristo.

Recordar-vos que ambdues activitats són gratuïtes i obertes a tot el públic, i que a la segona  tindrem l’oportunitat d’observar totes les meravelles del cel tardorenc, com la Gran Galàxia d’Andròmeda o el Doble Cúmul de Perseu; així com les del cel hivernal: la Gran Nebulosa d’Orió, els cúmuls oberts de les Híades i les Cabrelles, l’estel Siri sorgint després del gegant…

També podrem veure Júpiter, que es troba actualment en oposició, i Mart sorgint per l’horitzó de llevant a la constel·lació del Lleó.

L’observació es farà sempre i quant les condicions climatològiques ens ho permetin.

Per major comoditat es tancarà l’avinguda Joan Servera Camps (el darrer tram) a partir de les 20h. Disculpau les molèsties.