Fes-te soci del Club Newton!

El Club Astronòmic Newton, es una entitat sens ànim de lucre formada per aficionats a l’astronomia.Tots compartim la mateixa fascinació per l’Univers i les ganes de donar-lo a conéixer a tothom. Si us voleu col·laborar amb nosaltres, vos convidam a fer-vos socis de la nostra agrupació seguint aquestes passes:

Descarregar i imprimir (no és necessari a color) el fitxer que vé a continuació , emplenar-lo i anar al banc a fer l’ingrés (o fer el pagament telemàticament). Una vegada emplenat, envia un correu amb el document i un justificant de transferència al nostre correu: clubnewton@hotmail.com.

Quota_individual (30 €)
Quota_familiar(50 €)
 

Les quotes són vàlides per cada any natural, i amb la familiar es fan socis  dos familiars per 50 €

Malgrat no és necessari formar part del Club Newton per assistir a les nostres activitats, ser soci implica certs beneficis:

Accés al material del club: telescopis, montures, accessoris…

Plaça reservada per totes les activitats promogudes pel Club Newton, ja que algunes son d’aforament limitat.

Accés a la biblioteca Astronòmica del Club.

Accés a la «guia del Cel»,  guia pràctica d’observació que s’envia exclusivament als socis.

A més, al club hi ha persones amb molta experiència de camp i us poden ensenyar com s’utilitza un telescopi correctament, com es monta i desmonta, iniciar-vos a l’observació del cel i fins i tot ajudar-vos a començar al meravellós camp de l’astrofotografia.

Es igual el nivell que tinguis ni si tens instruments propis, només fa falta curiositat, ganes d’aprendre i ganes de fer astronomia.

Vos esperam a les nostres  activitats i vos desitjam uns cels nets i clars tot l’any.

CLUB NEWTON

Deja una respuesta