Especial festes de Sa Coma

Estimats amics i amigues, aquest proper dimecres 16 de juliol el Club Newton realitzarà una plantada pública de telescopis a Sa Punta de n’Amer, al costat de la Torre, dins del marc de les festes patronals de Sa Coma.

 

 

 

Ens podreu trobar a partir de les onze de la nit al costat de la Torre, i portarem tots els nostres telescopis per poder gaudir de les millors vistes del cel nocturn: podrem gaudir de Mart, de Saturn, de la Lluna i de multitud d’objectes de cel profund com el Gran Cúmul d’Hèrcules o la Nebulosa de l’Anell. Hi estau tots i totes convidats.

 

Vos hi esperam!!

de pmarcusc Publicado en General

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s