Blog

Aquest dissabte dia 19 de maig, a les 21 hores, farem la sortida astronòmica del mes de maig a la Torre dels Falcons de Porto Cristo.

I per una bona observació, us recomanam que davalleu i imprimiu la El cel de_maig. En aquesta guia podeu veure la posició dels planetes visibles, les constel·lacions, els objectes de cel profund…tot el que cal per gaudir d’una nit astronòmica.

Recordeu que tant Mart, Venus com Saturn són visibles durant aquest final de mes. Per veure de manera ràpida quines són les efemèrides d’aquest mes podeu clicar aquest enllaç, on veureu un vídeo de Youtube amb els principals esdeveniments de maig.

Si algú vol venir i no sap on està la Torre dels Falcons de Porto Cristo, pot trobar un mapa aqui.

 

Com a darrer punt, us recordem que la plantada de telescopis es realitzarà sempre i quant les condicions meteorològiques ho permetin.

 

Moltes gràcies a tothom i fins dissabte!

Comments(2)

  • Pep

  • 12 años ago

  Aquest dissabte,dia 19,després de un cel ennuvolat ,varem poder gaudir de una nit increïble.Donc ses gràcies a tots els membres del club Newton per poder compartir les meves primeres experiències de astronomia amb ells.
  Fins a sa pròxima sortida.

   • hermesm

   • 12 años ago

   i espera…que ahir varem tenir una nit dolenta en general. Ja veuràs més endavant. Gràcies a tu Pep!