Blog

Malauradament el nostre soci, company i amic l’amo en Miquel Amer Vaquer ens ha deixat,  a l’edat de vuitanta-set anys.

IMG_8364

El qui fou President d’honor del Club Newton durant els darrers deu anys ha mort aquest dijous dia quinze de novembre.

Des de l’Associació Astronòmica de Llevant, el Club Newton,  volem fer arribar a la família el nostre més sincer condol. Tan la cúpula directiva com els socis i sòcies sentim profundament aquesta pèrdua, ja que l’Amo en Miquel solia venir a totes les activitats astronòmiques que feiem i gaudia profundament amb l’observació del cel a través dels telescopis del Club.

img_1868

Des d’aquestes línies volem agrair a l’Amo en Miquel Amer tot el temps i dedicació que va tenir amb l’astronomia en general i amb el Club Newton en particular. Sempre que posem els telescopis per observar el cel nocturn ens faltarà el nostre President d’honor, tot i que sabrem que  sempre estarà a l’altre costat del telescopi.

 

PD: Us deixam en aquest enllaç una entrada de l’any 2011 on podeu trobar informació sobre l’entrevista que li feren a IB3 televisió al setembre d’aquell any.