Blog

Estimats amics i amigues, aquest proper dissabte dia 20  (dia de les verges) el Club Newton realitzarà la sortida astronòmica corresponent al mes d’octubre.

La realitzarem a l’alberg de La Victòria, a Alcúdia, dins del marc de l’ International Observation of the Moon Night (InOMN) 2018 (Nit internacional de l’observació lunar), amb la col·laboració d’Astromallorca i Associació Astronòmica d’Andratx.

9231e8a2-4efc-45e4-b1b4-df9dea761413

La jornada començarà a les 18:00 amb una sèria de microxerrades sobre el futur de l’exploració lunar, que finalitzaran a les 20:30. Acte seguit es dispondrà de temps lliure per sopar fins a les 21:30, hora en la qual (sempre que el temps ho permeti) es farà observació del cel nocturn amb telescopis a la zona d’esbarjo de l’alberg.

Totes aquestes activitats són gratuïtes i obertes a tots els públics.

Moltes gràcies i fins dissabte.

One Comment

    • Orionida1984

    • 6 años ago

    Reblogueó esto en Orionida 1984.