Blog

Estimats amics i amigues,

Aquest proper dissabte dia 16 d’abril el Club Newton, en col·laboració amb les associacions astronòmiques AstroMallorca i Associació Astronòmica d’Andratx,  realitzarà la seva plantada de telescopis pertanyent al mes d’abril

omegacen_polleri_960

 

Ens podreu trobar a la plaça de la Torre (al final de l’avinguda Joan Servera Camps, al costat de la Torre dels Falcons) a partir de les 21:30.

Si el temps ens acompanya, podrem gaudir de la visió de fins a tres planetes – Júpiter,  Mart i Saturn- i de joies del  cel com la de la imatge, el cúmul globular més gran de la nostra galàxia, Omega Centaure. Si tenim sort el podrem veure a les 02:30 hora local arran de l’horitzó sud. Un espectacle digne de veure.

Recordeu que per motius de seguretat tanquem el carrer al trànsit de vehicles i apagam les llums de la plaça. Si veniu a la plantada de telescopis us pregam que deixeu els vostres cotxes a l’avinguda Joan Servera Camps.

I finalment, recordar-vos que estarem a les fosques i amb equips delicats, així que si veniu amb infants per favor tingueu-ne cura.

Moltes gràcies a tothom i fins dissabte.