Blog

Estimats amics i amigues,

el proper dissabte dia 12 de març el Club Newton realitzarà la Marató Messier, dins del marc de la sortida astronòmica del mes. Serà, com sempre, a la Torre dels Falcons de Porto Cristo.

121105002

©http://www.saburchill.com/

Pels qui no sapigueu el què és una Marató Messier, podeu trobar-ne més informació clicant aquest enllaç.

Així doncs, la carrera començarà un cop es posi el Sol. A la Torre dels Falcons hi haurà un sector de la plaça dedicat únicament als aficionats que realitzen la marató (preguem que si veniu a observar no els molesteu) i un sector dedicat a contemplar el cel pel públic en general, amb un telescopi només per visitants.

Com ja sabeu, el carrer estarà tancat al trànsit rodat a l’altura de la plaça de la Torre per evitar al màxim la contaminació lumínica dels cotxes i possibles accidents. Si veniu us pregam que deixeu els vostres vehicles a l’avinguda Joan Servera Camps i vengueu a peu fins la zona d’observació.

Moltes gràcies i fins dia 12.