Blog

Estimats amics i amigues,

Aquest proper dissabte dia 17 d’octubre el Club Newton realitzarà la seva plantada mensual de telescopis a la Torre dels Falcons de Porto Cristo.

scope_MilkyWay

L’esdeveniment començarà a partir de les 22:00 de la nit. Us recordem que la plantada de telescopis és un esdeveniment gratuït i obert a tothom, petits i grans. El que sí us demanem és que aneu alerta, ja que estarem rodejats de telescopis en tot moment i són aparells delicats i cars.

Escoltau i seguiu les recomanacions que us faran els responsables de cada telescopi per tenir una experiència única i inoblidable.

També us recordem que l’Avinguda Joan Servera Camps romandrà tallada al trànsit rodat a partir de les 19:00, per evitar possibles accidents amb els cotxes i limitar el màxim la contaminació lumínica.

Si tot va bé podrem observar galàxies, cúmuls globulars, cúmuls oberts, constel·lacions i tot un seguit d’objectes al cel que ens faran gaudir de l’experiència.

Us recomanem que deixeu el cotxe al principi de l’avinguda (a l’altura de les Coves del Drach) i vingueu a peu (són 5 minuts peu pla) per evitar l’acumulació de vehicles a la zona d’observació.

Moltes gràcies i fins dissabte!