Blog

Estimats amics i amigues, aquest proper dissabte dia 22 d’agost el Club Newton realitzarà la seva plantada pública de telescopis a la Torre dels Falcons de Porto Cristo.

milkyway

Tenim previst posar telescopis a disposició de tothom que hi vulgui mirar a partir de les 22h, tot i que les explicacions del cel i dels objectes visibles es farà a les 00h, a mitjanit.

La gran protagonista del cel d’agost serà, sense cap dubte, la galàxia de la Via Làctia, que serà visible just després de la posta de la Lluna (prevista als voltants de la una de la matinada).

Amb ella també serà visible la seva veïna més propera, la galàxia d’Andròmeda, que comença a ser visible a la primera part de la nit.

Com sempre, recordar-vos que per raons de seguretat el final de l’Avinguda Joan Servera Camps romandrà tancada al trànsit; així que us preguem que aparqueu a la zona inferior del carrer, a l’altura del restaurant Ca’n Toni i que vingueu a peu (són quatre minuts).

Finalment dir-vos que si veniu amb nins petits us en faceu cura, ja que estarem a les fosques i rodejats d’equips astronòmics cars. Responsabilitat davant de tot.

Moltes gràcies i fins dissabte.