Blog

Estimats amics i amigues,

Aquest proper dimecres 12 d’agost el Club Newton farà una jornada d’observació oberta a tot el públic i gratuïta a la Torre dels Falcons de Porto Cristo, amb motiu del màxim de la pluja d’estels de les Persèides; les anomenades llàgrimes de Sant Llorenç.

perseids_bruenjes_bigLa jornada d’observació començarà a les 22:30h de la nit del dimecres i servirà per gaudir d’aquest espectacle que ens acompanya cada any per la festivitat de Sant Llorenç.

Tot el què heu de dur és una cadira o una tumbona per seure còmodament mentre mirau per amunt. Recordeu que una pluja d’estrelles és visible sense telescopis.

El final de l’avinguda Joan Servera Camps (el tros de davant la Torre) restarà tancada al trànsit, per motius de seguretat.

Moltes gràcies i fins dia 12.

Comments(3)

  • Orionida1984

  • 9 años ago

  Reblogueó esto en Orionida 1984.

  • Oscar

  • 9 años ago

  Hola, copio lo que os he escrito en vuestro facebook.
  Hola, que agradable descubrimiento en la red, una página me llevo a otra y os he encontrado. Llevo tiempo queriendo saber más de nuestro universo, no tengo ningún conocimiento y si mucha ganas de aprender y curiosidad. Quería ir a ver las lágrimas de san lorenzo y no sabía dónde y mira me he encontrado con este evento y con gente que me puede aportar mucho.Gracias y super contento de haberos encontrado y en Manacor, donde vivo actualmente. Nos vemos el miércoles.

   • pmarcusc

   • 9 años ago

   Ahí te esperamos Óscar. Moltes gràcies!