Blog

roseta

Estimats amics i amigues del Club Newton,
Aquest proper dissabte dia 22 realitzarem la plantada de telescopis mensual a la Torre dels Falcons de Porto Cristo.

Ens veurem a partir de les 21:30 al final de  l’avinguda Joan Servera Camps (aquesta avinguda comença a la rotonda de les coves del Drach).

Si la nit ens acompanya, podrem observar les constel·lacions tardorenques (Andròmeda, Pegàs, Cetus, Peixos, Àries) a la primera part de la nit; mentre que a partir de mitjanit ja es deixen veure les hivernals (Àuriga, Taure, Orió, Canis Minor, Canis Major).

També ens visitarà el gegant del Sistema Solar, Júpiter, a partir de mitjanit. Tindrem una bona oportunitat per veure els seus satèl·lits principals i les seves bandes nuvoloses.

Tot això i molt més de manera gratuïta aquest proper dissabte. Recordeu que l’activitat és oberta al públic en general i apte per tots els públics. L’únic que demanem és que respecteu el descans dels veïns de la zona, ja que l’activitat és nocturna. Si duis infants teniu-ne cura durant tota l’activitat. Amb la fosca es poden fer mal.

Moltes gràcies i fins dissabte,

La Cúpula Directiva.