Blog

índex

Estimats amics i amigues, aquest cap de setmana tenim una cita amb la Lluna!

Ja ha arribat la nit international d’observació lunar (InOMN) i, com els darrers quatre anys, el Club Newton hi participa tot organitzant una plantada de telescopis a la Torre dels Falcons per observar la Lluna.

 

Així, tothom que vulgui observar-la pot venir a l’observatori de Porto Cristo aquest proper dissabte dia 6  a partir de les 22h i gaudir de l’espectacle.

Us recordem que l’observatori està situat al final de l’avinguda Joan Servera Camps (que comença a la rotonda de les coves del Drach), al costat de la Torre dels Falcons i que, MOLT IMPORTANT, LA PART FINAL DE L’AVINGUDA ROMANDRÀ TANCADA AL TRÀNSIT DE VEHICLES PER EVITAR PROBLEMES AMB ELS TELESCOPIS I AMB ELS OBSERVADORS. Preguem NO TRESPASSEU LA ZONA DE BARRERES i que us atraqueu a la zona de telescopis a peu.

I finalment recordar-vos que l’activitat és completament gratuïta i oberta a tots els públics.

 

Moltes gràcies i fins dissabte.

 

PD: Més informació a InOMN