Blog

Estimats amics i amigues, aquest proper dissabte dia 29 de març arriba l’esperada Marató Messier a càrrec del Club Newton!

scope_MilkyWay

Els socis i sòcies del Club estarem a l’Observatori de Porto Cristo aproximadament una hora abans de posar-se el Sol, per preparar els telescopis per la feinada que els espera.

Tothom qui vulgui venir a veure aquest fabulós espectacle hi està convidat, únicament recordeu que hi haurà una zona específica per realitzar la Marató i una altra per fer observació pel públic en general. Us preguem que no molesteu els astrònoms metre realitzen la seva feina.

Hi haurà socis, a la zona reservada pel públic,  que us mostraran les meravelles del cel i us explicaran les constel·lacions i la seva mitologia, així com els planetes visibles,  objectes de cel profund…i per suposat tota la informació que vulgueu saber sobre la Marató en sí.

 

Us recordem que la plantada de telescopis es realitzarà a l’Avinguda Joan Servera Camps s/n, al costat de la Torrre dels Falcons de Porto Cristo a partir de la posta de Sol, i que tallam la darrera part del carrer per motius de seguretat i per evitar el màxim de contaminació lumínica.

L’activitat, com sempre, és gratuïta i oberta a tots els públics.

 

Moltes gràcies i fins dissabte!

 

PD: Teniu més informació sobre la Marató Messier a aquest enllaç.