Blog

Estimats amics i amigues,

aquest proper dia 7 de desembre el Club Newton realitzarà la seva plantada mensual de telescopis. Aquest mes la farem al Puig de Sant Salvador de Felanitx, enlloc de fer-la a l’obsrvatori de Porto Cristo, com va essent habitual.

Image

 

Estarem a l’esplanada del pàrquing a partir de les 17:30, hora en la què es posa el Sol. Podrem gaudir de tota l’espectacularitat del Cel tardorenc, hivernal i primaverenc. Júpiter ja es fa visible molt prest als cels, mentre que Mart surt ben entrada la matinada.

 

El motiu del canvi d’ubicació de l’observació és que fa uns anys, abans de disposar de les instal·lacions de Porto Cristo, el Club Newton es reunia precisament al Puig de Sant Salvador, i feiem les plantades de telescopis allà. Així recordem vells temps.

 

Recordau que aquesta és una activitat totalment gratuïta i oberta a tots els públics. Només vos demanam que si pujau al Puig de nit, en arribar a l’esplanada no dugueu les llums llargues del cotxe posades (molesten moltíssim i destrossen fotografies astronòmiques).

Moltes gràcies i fins dissabte,

 

La Cúpula Directiva.