Blog

Com cada any, han arribat les festes del Carme a Porto Cristo, i l’associació astronòmica Newton de Manacor col·laborarà amb la Junta de Districte celebrant la III plantada anual de Telescopis a la Torre dels Falcons aquest dissabte, a partir de les 22:30.

 

 

Els socis del Club Newton estarem a la Torre dels Falcons a partir de les vuit de l’horabaixa, per fer observació solar. Si algún vol passar podrà contemplar la nostra estrella com mai l’ha vista abans. Contarem amb filtres Baader per observar sense cap tipus de perills.

Es pot descarregar el programa de festes clicant aqui.

La plantada de telescopis en si començarà a les 22:30, i podrem contemplar la Lluna, Saturn, el cel d’estiu i constel·lacions com l’Escorpí, Sagitari, l’Àguila, l’Óssa Major i moltes més.

No us ho perdeu!