Blog

6_7_19 Son fornes

Etimats amics i amigues, aquest proper dissabte dia 6  l’Associació Astronòmica «Club Newton» realitzarà l’activitat astronòmica prevista pel mes de juliol. En aquest cas no anirem a l’Edifici Molinar, com és habitual, sinó que la farem al recinte arqueològic de Son Fornés, a les afores de Montuïri. Aquí teniu un enllaç per saber com arribar-hi.

L’activitat serà diferent a les que hem fet fins ara, ja que ens centrarem en observar el cel d’estiu a ull nu repassant les principals constel·lacions i les seves mitologíes. Farem especial menció a la llegenda japonesa del Tanabata, o festivitat de les estrelles, que es celebra al Japó el dia 7 de juliol.

També portarem telescopis per a l’observació de Júpiter i Saturn, que són els planetes visibles  al cel durant aquests mesos d’estiu; però la intenció de dissabte és gaudir del cel a ull nu.

Preguem a tothom que vengui que gaudeixi de Son Fornés de la manera més respectuosa possible: fent-se responsable dels seus fems i respectant el màxim el jaciment arqueològic.

Moltes gràcies i fins dissabte!