Blog

Amics i amigues del Club Newton:

Aquest proper mes de juliol el Club Newton realitzarà dues activitats astronòmiques, una a Cala Bona i una altra a Sa Coma. Seran els dies 13 i 17 de juliol.

La primera activitat la durem a terme a Cala Bona, aquest proper divendres dia 13 a les 22h, a davant l’estany den Xinet (al costat de la rotonda del restaurant Sa Punta, caminant dos minuts pel carril peatonal) Podeu trobar una localització fent clic aqui.

marsclosestapproaches2003-2018

Hi estarem de 22 a 00 h, i aprofitarem per observar els planetes Júpiter, Saturn i Mart. A part d’això explicarem les constel·lacions d’estiu i les lleguendes que les acompanyen. Tothom que vulgui venir hi està convidat.

 

La segona activitat astronòmica d’aquest mes la farem el proper dimarts 17 de juliol entre les 22 i les 00 h a Sa Coma, al segon niu d’ametrelladora, a la caseta des Moix. Podeu trobar-ne més informació al programa de festes de Sa Coma.

En aquest cas també ens acompanyarà la Lluna en la seva fase creixent, així que l’escpectacle està garantit.

Vos hi esperam!!