Blog

Aquest proper dissabte dia 18 d’abril el Club Newton realitzarà la seva sortida astronòmica mensual a la Torre dels Falcons de Porto Cristo.

jupiter

L’observació astronòmica començarà a partir de les 21:00 de la nit (sempre que el temps ho permeti), i podrem gaudir tant de constel·lacions espectaculars (Orió, Lleó, Verge, Escorpí…) com de varis planetes visibles fins i tot a ull nu: Venus, Júpiter i Saturn.

Com ja sabeu la plantada de telescopis del Club Newton és un esdeveniment gratuït i obert a tots els públics. Només recordar-vos que estarem a les fosques i que manejam aparells delicats, amb la qual cosa us demanem que tingueu cura dels vostres infants.

També recordar-vos que tanquem el darrer tram de l’Avinguda Joan Servera Camps per evitar el màxim la contaminació lumínica dels vehicles i també per motius de seguretat.

Moltes gràcies i fins dissabte!