Blog

Estimats amics i amigues, us volem recordar que aquest proper dissabte dia 22 a partir de les 21:00h el Club Newton realitzarà la plantada de telescopis mensual a l’Observatori de la Torre dels Falcons, a Porto Cristo.

Imatge

L’activitat serà pública i gratuïta, i vos convidam a tots i totes a venir per veure les meravelles del cel: Des del gegant Júpiter i les seves llunes fins a Saturn i els seus anells, passant per Mart i la Lluna.

També gaudirem del joc de galàxies de les constel·lacions de Virgo, Lleó i Coma Berenice; així com de la gran Nebulosa d’Orió o del Cúmul de les Cabrelles.

 

Recordeu que estarem a l’Observatori (Av. Joan Servera Camps s/n, al costat de la Torre dels Falcons de Porto Cristo) a partir de les 21h, i que la darrera part del carrer estarà tallada al trànsit rodat per evitar el màxim de contaminació lumínica.

Qualsevol persona que tengui telescopi el pot dur i observar amb nosaltres, fer totes les preguntes que vulgui i gaudir d’una nit diferent i especial.

Com a darrer punt, indicar-vos que si fa mal temps veurem un documental astronòmic amb un debat posterior.

 

Moltes gràcies i cels clars a tothom!