Blog

Estimats amics i amigues,

Ja tenim aquí el mes de setembre: el mes que marca l’entrada de la tardor a l’hemisferi boreal.  El cel corresponent a aquest mes sol venir acompanyat amb pluges i fred, però també d’objectes autènticament magnífics com la Gran Galàxia d’Andròmeda o el Doble Cúmul de Perseu.

Si voleu saber quins són els objectes visibles al cel de setembre, podeu veure aquest vídeo.

La guia de setembre la podeu davallar des d’aqui: ‘El cel de_setembre.

I per acabar, recordar-vos que aquest mes tenim dues sortides: la de dia 15 de setembre (sense lluna) i la de dia 22 (amb lluna, aprofitant el InOMN (International Observation of the Moon Night, Nit Internacional d’Observació Lunar).

El Club Newton participarà a aquest esdeveniment fent un petit homenatge a Neil Armstrong, primer home a la Lluna.

Descansa en Pau, Neil!