Blog

Us informam que aquest dissabte dia 24 farem la sortida astronòmica del mes de setembre. Ens veurem tots i totes a la Torre dels Falcons de Porto Cristo entre les 22 i les 22:30

Des d’un entorn privilegiat, allunyat de la contaminació lumínica de la capital i de les principals vies de comunicació de l’illa, estau tots convidats a gaudir del major espectacle que ens ofereix la natura: un cel estelat. Podrem veure -si el temps acompanya- la gran galàxia d’Andròmeda, el cúmul obert de les Cabrelles, la nebulosa planetària de l’Anell, el planeta Júpiter, i amb una mica de sort podrem arribar a veure la gran nebulosa d’Orió.

La sortida és gratuïta, i si estau interessats en l’astronomia i teniu telescopi, dueu-lo! si no el sabeu manejar nosaltres us explicarem com fer-ho.

Us esperam aquest dissabte. Si no sabeu com arribar fins a l’observatori de la Torre dels Falcons, aquí teniu un enllaç de com arribar-hi.

Finalment, recordar-vos que l’observació està condicionada a les condicions meteorològiques.

Comments(2)

    • rosa

    • 13 años ago

    La nebulosa d´orió amb una mica de sort i ganes de vetlar hahahaha. Noltros le duim veient tot s´estiu,

  1. No hi ha com preparar una sortida astronòmica per a desbaratar la meteorologia.
    Ens haurien de contractar per combatre les sequeres …. sempre i quant la llei den Murphy no s’apliqui en «versió heavy» i just cridem els niguls i no la brusca …