Sortida del mes d’agost

Us recordem que aquest dissabte dia 27 d’agost farem la sortida mensual del Club Newton a la Torre dels Falcons de Porto Cristo.

La sortida astronòmica, que consisteix en una plantada de telescopis per observar el cel de la nit, començarà a les 22:30 a la caseta dels carabiners, al costat de la Torre dels Falcons de Porto Cristo, on el club Newton té la seva base d’operacions. Podrem observar, si el cel acompanya, objectes de cel profund tals com la Gran Galàxia d’Andròmeda, que podeu veure a l’encapçalament d’aquest post, la nebulosa de l’anell, el gran cúmul globular d’Hèrcules, el planeta Júpiter i  un llarg etcètera.

Us recordem que l’assistència es totalment gratuïta i oberta a tothom, i estau tots i totes convidats a assistir-hi. També aprofitam per dir-vos que si disposau d’un telescopi el podeu dur i gaudir amb nosaltres de l’espectacle més meravellós de la natura: l’Univers.

Per si no sabeu com arribar al lloc de la plantada de telescopis, teniu les indicacions per arribar-hi fent clic aquí.

 

Moltes gràcies i us esperam a tots i totes.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s