Blog

El pròxim dissabte dia 12 de febrer, el Club Astronòmic de Manacor Newton durà a terme un capvespre astronòmic a la localitat de Portocristo. L’activitat consta de dues parts:

A les 18.30h, a la biblioteca municipal de Portocristo, conferència sobre astronomia donada pel secretari del club, Pep Marcús. A la mateixa biblioteca, podreu disfrutar d’una exposició d’astrofotografies realitzades per astrònoms amateurs de la nostra illa.

A les 22.00h, a l’Observatori Astronòmic de Portocristo, observació astronòmica. Es podrà observar la Lluna i Júpiter, i si el cel ho permet, alguns objectes de cel profund, com nebuloses o galàxies.*

*Aquesta activitat està subjecta a les condicions climatològiques del dia, ja que si està ennuvolat o plou, no hi haurà observació.

Esperam tenir un bon cel i que poguem disfrutar tots de les meravelles de l’Univers. Vos esperam!!!