Blog

Ahir dia 24 d’abril el Club Newton en col.laboració amb Astromallorca, i el recolzament de la Universitat de les Illes Balears va dur endavant la Plantada de Telescopis al Campus. Aquesta plantada cercava atracar les activitats que les distintes associacions astronòmiques de Mallorca duen endavant, a la comunitat universitària.

L’acte va ser un exit de participació i de públic ja que comptarem amb catorze telescopis operatius al peus dels quals hi havia una persona que donava explicacions als visitants.

Cal destacar i agrair les facilitats que ens ha donat la Universitat i el seu personal i la inestimable col.laboració dels membres de la Sociedad Balear de Astronomia, que és la associació més antiga de Mallorca dedicada a la divulgació de l’Astronomia.

Esperam que poguem repetir aquest acte en edicions vinents.

Salutacions a tots i gràcies a tots els que col.laboraren be amb la seva presència o duguent el seu inestimable material.