Serviastro

Serviastro és el lloc web de divulgació de l’astronomia del Departament d’Astronomia i Meteorologia de la Universitat de Barcelona. En aquesta pàgina hi trobareu: informació sobre els fenòmens astronòmics que es podran i s’han pogut observar des de Barcelona – pels més importants fem retransmissions en directe -, efemèrides astronòmiques futures i passades, eines de càlcul astronòmic, notícies i una llarga llista d’enllaços a multitud d’altres llocs web sobre astronomia, organitzats en seccions.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s