Blog

Hola… estic content perquè veig que l’autèntic administrador (en Miquel Amer) ja va fent feina al blog… de tota manera m’he pres la llibertat d’afegir un enllaç a l’Agrupació Astronòmica de Sabadell que m’ha semblat una web magnífica (almanco per als legos en la matèria com jo), amb molta informació i molts de recursos… que potser seria un bon model de futur a seguir…

D’altra banda estaria bé si vos reuniu aquest dissabte que acordassiu qui l’interessa ser «autor» en aquest bloc.. és a dir, qui vol participar-hi activament, no només respondent a les entrades (els posts) sinó creant-ne ell mateix . Això li donaria més «videta»…

Que vos ho passeu bé i recordau que estaria bé començar a penjar fotos… dels membres de l’agrupació, de les observacions, de les trobades/sopars que feis, etc…

Mateu