Visites i Manuals

Hola. Si vos heu fixat amb el mapa de visites i hi clicau damunt, ja veureu que hi ha hagu prop de 50 visites al blog (i encara no hi tenim res!!!)… fins i tot de sudamerica i veig que també de per Espanya (no només de parla catalana)…

En Miquel Amer té un manualet de com funciona el blog… i hem d’esperar que aviat s’hi posi directament a introduir coses i fer anar el blog… en tot cas, perquè hi hagi més gent que hi pugui col.laborar si en feis arribar un llistat de possibles “autors” del blog, jo miraria de fer-los arribar el manual perquè també penjassis directament les seves coses… És molt fàcil i intuitiu..

Salut!

Mateu

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s